Selecteer een pagina

Flexibel, veilig en professioneel

Uw eigen chauffeur voor een dagje Nederland

Comfortabel reizen door de Benelux

Uw chauffeur maakt van reistijd vakantietijd

VIP Limo Assistance verzorgt graag uw exclusieve tour langs bezienswaardigheden in binnen- en buitenland. De combinatie comfortabele Mercedes en een privéchauffeur maakt van uw tour iets unieks.

Wij bieden u dagreizen langs bijzondere plekken in Nederland en België. Heeft u bepaalde bezienswaardigheden op het oog, we houden rekening met uw wensen bij het samenstellen van een route.

AT YOUR SERVICE

Uw chauffeur kan ook uw gids zijn…
Amsterdam Tour
Kloveniersburgwal Waag

Onze chauffeurs kennen de hoofdstad van Nederland als hun broekzak. Zij nemen u mee op een uitgebreide tocht door de stad en vertellen u ondertussen over de rijke geschiedenis van Amsterdam. Desgewenst kunt u onderweg een van de vele musea bezoeken, zoals daar zijn: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Rembrandt Huis Museum en het Anne Frank huis. Als u ons van tevoren meldt welke musea u wilt bezoeken, zorgt VIP Limo Assistance ervoor dat u niet in de rij hoeft te staan voor toegangskaarten.

Ook het moderne Amsterdam komt aan de beurt, in een tocht langs de eilanden in de riviermonding het IJ, waar de laatste decennia een keur aan interessante architectuur is verrezen. De duur van deze tour is minimaal twee uur.

Holland Tour

De Holland Tour voert langs diverse kleine stadjes ten noorden van Amsterdam. Onderweg stoppen we op verschillende plaatsen voor een kort wandeling, waarbij de chauffeur als uw gids optreedt. We beginnen in Broek in Waterland, waar u talrijke oud-Hollandse huisjes kunt bekijken in een waterrijke omgeving. Het dorpje is een museum op zich. Daarna rijden we door het vissersdorpje Monnickendam, waarna we een bezoek brengen aan een boerderij waar nog op traditionele wijze kaas wordt gemaakt. Ook bezoeken we een authentieke klompenmaker. Daarna gaan we naar het beroemde vissersdorp Volendam, gelegen aan het IJsselmeer (de vroegere Zuiderzee). Vervolgens rijdt uw chauffeur u naar de beroemde kaasstad Edam. Deze tour duurt minimaal vier uur, en is eventueel te combineren met een bezoek aan de Zaanse Schans.

De Zaanse Schans
Zaanse schans

Dit dorpje in de bedding van de rivier de Zaan, met haar karakteristieke groene, houten huizen, typische bruggetjes, werkplaatsen van kleinhandelaren, historische windmolens en gezellige winkeltjes. geeft een uitstekende impressie van hoe een typische Zaanse stad eruit zou hebben gezien in de zeventiende en achttiende eeuw. Naast de vele bezienswaardigheden is er ook een aantal leuke restaurants en musea te vinden. Deze tour duurt minimaal drie uur.

Bloementuin de Keukenhof, Lisse

Als de tulpen in bloei staan is een bezoek aan de Keukenhof zeker de moeite waard. We rijden via het prachtige duingebied achter Haarlem naar de bollenstreek bij Lisse, waarna we aankomen bij de mooiste en beroemdste bloemenattractie die Nederland te bieden heeft: de Keukenhof. Verbaas u over de kleurrijke tulpenvelden in deze unieke tuin, en schroom niet om de aanwezige kwekers om professioneel advies te vragen.

Bloemenveiling Aalsmeer

Nederland is ’s werelds grootste exporteur van bloemen en heeft ook de grootste bloemenveiling, in Aalsmeer. Hier worden bloemen verhandeld die over de hele wereld worden verscheept. Hier kunt u het vele veilingproces bekijken: van het veilen van de bloemen tot de verscheping. Deze tour duurt minimaal drie uur.

Den Haag, Scheveningen en Delft
toer den haag chauffeur
 

Den Haag is een stad met een uitzonderlijk rijke geschiedenis. Het is van oudsher de regeringszetel van Nederland, en ook tegenwoordig herbergt de stad nog altijd de regering en het parlement. Ook internationaal heeft Den Haag een belangrijke rol, als vestigingsplaats van het Internationale Hof van Justitie van de Verenigde Naties en van de Europese politieorganisatie Europol. We beginnen onze tour bij museum Het Mauritshuis, waar u een uitzonderlijk rijke collectie zeventiende-eeuwse schilderkunst kunt bekijken. Daarna lopen we naar het Binnenhof, waar het parlement zetelt, waarna we langs Paleis Noordeinde en het Vredespaleis rijden. Desgewenst kunt u het Vredespaleis bezoeken, maar we attenderen u erop dat u zich hiervoor minimaal een week van tevoren moet aanmelden. Andere interessante opties zijn het Panorama mesdag dat het negentiende-eeuwse Scheveningen verbeeldt en de miniatuurstad Madurodam. Hierna gaan we naar de badplaats Scheveningen. Na een blik op de Noordzee vervolgen we onze tocht naar Delft, waar het beroemde Delfts-blauwe aardewerk vandaan komt. In de binnenstad bezoeken we de kerk waar zich het graf van onder anderen Willem van Oranje bevindt. De hele tour duurt minimaal zes uur.

Hoge Veluwe

 
Langs de statige landhuizen brengt uw chauffeur U naar Otterloo. Bezoek het Kröller-Muller Museum gelegen in het vroegere Koninklijke jachtgebied, waar u een grote collectie moderne kunst aantreft. Een andere bezienswaardigheid is het gerenoveerde paleis Paleis Het Loo, ooit bewoond door koningin Wilhemina. Vlakbij Otterloo ligt Arnhem, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog een van de grootste luchtlandingsoperaties uit de wereldgeschiedenis plaatsvond. Verschillende musea in de omgeving vertellen het verhaal. De tour duurt minimaal vier uur.

Antwerpen & Brussel

Via de waterrijke provincie Zeeland brengt uw chauffeur u naar de oude Vlaamse handelsstad Brugge. De tocht voert u langs de imposante Zeeuwse Deltawerken, aangelegd na de watersnoodramp van februari 1953 die aan zo’n tweeduizend mensen het leven kostte. Via Zeeuws-Vlaanderen gaat de tocht verder naar België, en de prachtige Middeleeuwse stad Brugge. Hier kunt u zich vergapen aan de enorme rijkdom aan cultureel erfgoed. Een bezoek aan een café of restaurant is warm aanbevolen. Deze tour duurt minimaal acht uur.

ervaring

We streven naar tevreden klanten

Uw chauffeur brengt u niet alleen veilig en comfortabel naar de verschillende bestemmingen, hij vertelt u graag meer over de locaties. Uw eigen privé-gids voor de dag, het kan niet mooier. Uw chauffeur spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Voor groepsreizen tot acht personen zetten wij een bus in. Meer weten over mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Tim Janecke

The driver the hotelstaff booked for my trip to the windmills took me to Anne Frank’s home and the school she attended. He talked with the school staff and they let me enter the school. That was the greatest highlight of the trip.
Thanks, Tim Janecke